annick1993.reismee.nl

Geslaagd visum en nog niets...

Hee allemaal,

Eventjes weer een verhaaltje wat er allemaal is gebeurt de afgelopen weken. Ik heb een herkansing gedaan voor duits waar voor ik uiteindelijk een 5,9 voor heb gehaald, terwijl ik een 4,9 nodig had, dus was ik toch geslaagd.

Dit kwam ik te horen op 29 juni terwijl ik onderweg was om mijn visum op te halen! Eigenlijk was ik toch wel een beetje zenuwachtig omdat ik het toch allemaal een beetje eng vond en dat als ik echt geslaagd was ik echt naar Amerika zou gaan vertrekken.

Ook moest ik mijn visum ophalen en zoals mijn vader had gezegd zou het er heel streng zijn, maar eigenlijk vond ik het nog wel mee vallen daar binnen. Ik snapte natuurlijk geen woord van wat ze zeiden daar binnen en dat merkten de mensen daar binnen ook wel een beetje! Gelukkig konden ze er daar ook om lachen!

Helaas weet ik nog niet wanneer ik vertrek, wel had ik al afscheid genomen van Carline want die zit nu in Frankrijk, en dat zou betekenen dat ik mijn zus misschien niet meer een jaar zou zien! Gelukkig komt ze zondag alweer terug en kan ik haar nog eventjes zien. Leanne die is deze week ook weg dus had ik het huis eventjes voor mezelf, wat ik normaal niet erg zou vinden alleen deze keer wel lastig, want het begint wel een beetje door te dringen dat ik elk moment weg kan gaan!

Nu is het wachten op dat telefoontje en ik zal laten weten wanneer ik vertrek! Ik denk dat ik de meeste niet meer zie, want iedereen is op vakantie. Dus tot volgend jaar!

Liefs Annick.

Kim

Spannend joh, dat je nog steeds niet weet wanneer je nou precies gaat! Lijkt me ergens ook wel vervelend, je wil het liefst zekerheid natuurlijk!
Maaar.. Als je gaat, dan ga je goed natuurlijk! :D

Wesleyy

Hee !
Ik spreek je denk maandag nog wel eentjes, maar in iedergeveel Heel veel plezier! We zullen je missen hor ! :(

xx (L)

leanne

gelukkig is nu iedereen weer thuis (carline komt net aan rijden) en ben je niet meer alleeen? xxxxx

Huub

Héé Annick,
Zojuist je sms binnengekregen 'ik vertrek'.
Aanstaande woensdag gaat het dus echt gebeuren. Spannend voor je hoor en voor je ouders en zussen natuurlijk ook. Maar ik ga er van uit dat je er door alle spanning heen HEEL VEEL ZIN IN HEBT !!??
Koffers gepakt lees ik en nu nog even je blog bijwerken en gaan met die banaan. Leuk hoor, we wensen je heel veel plezier en succes in America en net als bij Lisanne en Marjolein: ideaal zo'n blog. We zullen je zeker volgen. Maar eerst: een goede reis!!

Martien en gerda

Wat lekker dat het nu echt gaat gebeuren! Hele goede reis en veel plezier met de eerste indrukken. Groeten uit een zonnig Frankrijk

Martien en gerda

Lekker dat het nu echt gaat gebeuren. Een prachtig avontuur. Ga er vooral veel van genieten! Gerda en Martien en Sanne, Joeke en Matthijs en Myrthe.