Nog 38 dagen te gaan
Hee allemaal,
Ik zit nu in personal finance(economie), maar we hebben 2 uur make up work, maar ik het niets te maken!
De tijd gaat nu echt heel snel, ik kan me nog herrinneren dat ik me opgaf vorig jaar en nu ben ik al bijna weer terug.
De afgelopen weken zijn heel snel gegaan ik heb ook veel gedaan.
Het laatse was het duitse meisje er nog. Op zondag zijn we met haar naar de dierentuin gegaan wat best leuk was. 'S avonds hadden we een 'feestje' waar we gingen dansen met de wii ofzo..
Op maandag ging ze weg, geen tranen hoor want dit was geen moeilijk afscheid!
Op dinsdag ging ik gewoon naar school, na school ging ik bij Dhillan slapen tot vrijdag. Want op de woensdag was haar verjaardag. Die dag kregen we een manicure en pedicure(mijn eerste) en gingen we uiteten.
Op donderdag gingen we naar de film en vrijdag ook, dit was mijn lente vakantie van dit jaar. Op zondag was het pasen, en kreeg ik een mandje met allemaal snoep! Wat echt heel veel was, en nu heeft Lilly en haar vriendinnetjes alles opgegeten.
Op maandag had ik een dagje uitrusten voordat we weer naar school gingen. Dinsdag en woensdag hadden we laatste generale repetities voor de donderdag en zaterdag voor de musical. Het ging echt heel goed beide dagen.
Zaterdag middag moesten we Dhillan terug brengen naar het vliegveld. Het was heel even moeilijk maar daarna was het wel weer goed want ik moest me voorbereiden op de avond!
Aan het einde van de avond kreeg ik een Bij omdat het een spelling bee(bij) was en snoep(alweer).
Op zondag was het papa en mama's 24 jarige huwelijks dag! Dus hadden we geskyped! Dat was weer gezellig.
De week ging heel snel en ik moest me voorbereiden op mijn reisje naar Gatlinburg Tennesse.
Op donderdag moesten we al om half 5 op school zijn. We reden de hele dag, aan het begin was er problemen met de bus dus moest dat gemaakt worden. We kwamen in Gatlinburg aan om 6 uur en we vertrokken om half 6, dus bijna 12 uur gereden. Ik heb de hele rit geslapen.
Op vrijdag hadden we onze wedstrijd, we zijn 2e uit de 2 geworden maar... wel een beker. En 's avonds mochten we shoppen.
Op zaterdag gingen we bergen lopen op de grens van Tennessee en North Carolina, dus daar ben ik ook geweest. 's middags gingen we naar het aquarium en naar ripley's believe it or not. Waar allemaal feiten waren die moeilijk te geloven waren.
's Avonds gingen we naar Dolly Parton's Dixie Stampede. Dat is een circus waar je eet, maar je eet alles met je handen. Je beker is een tomaten soep kan. Dat was echt heel leuk. Foto's komen later!
Op zondag moesten we weer vroeg op, we vertrokken dit keer om half 9, en kwamen aan om 6 uur. Ook de terug weg heb ik de heletijd geslapen.
Maandag moest ik weer naar school, maar ik was te moe dus mocht ik van mijn Hostmoeder 1e 2uur vrij nemen. Daarna naar shcool omdat ik naar het holocaust museum ging. Daar was iemand die de holocaust overleefd had. Voor de rest was het heel saai, omdat het zo klein was.
Daarna werden Cody en ik opgehaal van school een uur eerder zodat ik weer kon slapen. Ik heb geslapen van 3 tot half 8, daarna zijn we naar het winkelcentrum gegaan. Ik lag weer om 9 uur in mijn bed te slapen.
Morgen heb ik een koor concert, en dan gaan we vrijdag waarschijnlijk camperen. Ik heb een promdate (een duitser haha, had je dat ooit verwacht? ik niet haha)
Volgende week is prom, vandaag heb ik nog maar 17 dagen school! En dan lekker vakantie :)
Vandaag na school begint er weer wat met theater, daar ga ik aan mee doen! Dus dat wordt leuk.
Nu heb ik lunch (half 11 jakkes) dus ik ga stoppen met mijn verhaal.
Dikke kus en tot snel
Annick
Lieve Annick,
Wat heb je de laatste weken weer veel meegemaakt.Toch wel aardig dat je ook nog wat van de omgeving hebt gezien. Leuk hoor, we zijn wel heel benieuwd naar je foto's!
Is het een beetje een leuke date? Geniet er maar goed van. Veel plezier met het kamperen.
Dikke kus van ons allemaal
Zojuist met je moeder een kop thee gedronken en het natuurlijk uitgebreid over al jouw Amerika-bijzonderheden gehad! Maar het is wel erg leuk om het ook van jou te horen, Annick. Geniet er nog even van. Groetjes van de Wallies
Ha Annick,
wat een belevenissen weer, leuk hoor en ook zo veelzijdig. Het gaat nu echt supersnel, geniet er nog lekker van. Wij hebben vanavond het afscheidsfeestje van Thommy (voor z'n vrienden) hij vertrekt vrijdag voor 3 maanden naar Australië. Heel veel plezier bij de prom, kun je ook je duits weer een beetje oefenen, groetjes Thera
Bedankt voor je mail met uitgebreide informatie over de prachtige reis met heel veel belevenissen. nu opnieuw dit verslag van dag tot dag. Wij genieten er erg van. Gelukkig slaap je veel, want anders houd je het niet vol. De dagen vliegen om en we zien uit naar je terugkomst Lieve groeten en dikke kussen van ons beiden. Oma en opa Alberts
Tjee Annick, wat een belevenissen. Wel gezellig dat je weer bijna terug bent, maar eerst nog even genieten daar, hoor!
Hier is er wel wat examenstress ontstaan. Marjolein heeft vrijdag haar laatste schooldag. Je weet het nog wel van vorig jaar, al is dat voor jou nu een eeuwigheid geleden.
Lieve groeten uit Hillegom
Hee annick, ik lees elke keer je verhalen maar ik reageer eigenlijk nooit! Dus ik dacht nu doe ik dat maar is ook namens me moeder.
Jeetje wat maak jij veel mee zeg. Leuk dat je daar op school zoveel doet.. De tijd zal nu heel erg snel gaan, dus geniet er maar goed van! Veel plezier op prom, met je duitse date! Groetjes van hier!