annick1993.reismee.nl

Wauw!

Hee daar allemaal,

Wauw, wat gaat de tijd toch weer snel, vandaag heb ik nog maar 69 dagen te gaan in Amerika en nog maar 33 dagen op school! Ik weet nog als de dag van gister dat ik op het vliegveld stond te huilen en afscheid stond te nemen.

De afgelopen weken zijn weer snel gegaan, en ik heb geen idee meer wat ik allemaal heb gedaan. Wel weet ik dat ik het ongeloofelijk druk heb en amper tijd heb om even te skypen of om gewoon af te spreken met vriendinnen.

Ik heb elke week 15 uur theater, en soms op zaterdag 5 uur erbij omdat we 'extra' moeten oefenen. Ook heb ik veel gedansed, elke maandag en woensdag moest ik na theater op school blijven tot 9 uur.Jullie hebben de resultaten wel gezien.

Het is echt heerlijk weer hier, gewoon rond de 30 graden Celcius, dus ik heb mn winterkleding opgeborgen(naja soort van). Af en toe wel een stormpje, maar de kans op tornado's wordt steeds groter!

2 zaterdagen geleden ben ik naar O Fallon, Illinois gegaan voor dansen. Het was echt super heet. Na het dansen was het ondraagbaar heet, we moesten allemaal wel even traantjes uit onze ogen halen want het was voor sommige(waaronder mij) de laatste keer met de hele groep. We moesten lang na het dansen blijven en het begon toch te stormen. Je hoorde het onweer door de muziek heen. Wat wel grappig was, was dat een groep een tornado alarm in hun muiek hadden dus sommige mensen waren een beetje in paniek.
'S avonds kregen we de uitslag, we kregen 69.9 dat is blijkbaar heeeeel hoog!

Afgelopen woensdag hebben we nog iemand in huis gekregen. Een duits meisje, haar naam is Laura. Ze is heel aardig, maar door mijn drukke schema kan ik helaas bijna niets na schooltijd met haar doen. Maar gelukkig is mijn theater leraar soms nog wel is aardig om me vrij te geven na schooltijd.

Afgelopen vrijdag was Dhillan ook aangekomen, die ging ik van het vliegveld afhalen dus dat was heel erg gezellig.

Afgelopen zaterdag had ik een exchange student meeting, van mijn organisatie ik was wel even blij om met meer buitenlanders te zijn wnat dan gaat iedereen door het zelfde heen. Blijkbaar woonden twee exchange students heel erg dicht bij,dus meteen telefoon nummers uit gewisseld. We zijn naar het hardrock cafe gegaan en later naar het city museum. Helaas was het veelste druk daar en veelste warm dus konden we bijna niets doen.

Op zondag moesten we weer met de duitse exchange students wat gaan doen. We gingen naar de Delmar Loop, het moest 'europees' zijn maar helaas was het tegen al mijn verwachtingen niet echt geweldig. Ik ben gewoon meer europees gewend denk ik maar.

Deze week heb ik weer elke dag theater maar ik heb ook leuke dingen geplaned staan voor met de duitse exchange students. Ze vertrekken maandag weer naar duitsland en dan is het voor mij paasvakantie van 5 dagen en die kan ik hard gebruiken!

Ik ga nu slapen want het is 9 uur(vroeg voor mij), maar anders kan ik niet mn bed uit komen

DIkke kus en knuffel vanuit het warme Amerika!

Annick

'Time flies when you are having fun'

Henriette, Carline, Leanne en Marcel

Hoi Annick,
Het zijn lange dagen voor je, dat hoorden we zondag al via skype. Het is grappig om te lezen dat je sommige woorden in het Engels opschrijft, het zal soms wel lastig zijn om het juiste woord in de juiste taal te vinden. Geniet nog lekker van de laatste periode in de states. Op naar Pasen, geniet van de vrije dagen.
Dikke kus van ons allemaal!
PS: eten ze in Arnold ook zoveel eieren met Pasen?

Pauline

Hé Annick,
Hier is het ook lekker weer, we kunnen uit de wind in een t-shirt in de zon zitten, maar 30'..... lijkt mij heerlijk (je hebt ook altijd baas boven baas....).
Pauline

Patricia

Hoi Annick,

Je boft maar dat je zo goed op je plek zit nu.....straks wil je niet meer terug! Hier alles oké, beetje werken, van het zonnetje genieten(niet zo warm als bij jou hoor) en uitkijken naar het weekeind. Als ik je verhalen lees krijg ik ook zo'n zin in vakantie, lekker weg gaan en nieuwe dingen mee maken. Let op als je straks terug bent denk je vast oooohhhh kon ik maar weer even daar zijn. Ik hoorde van je moeder dat je ook van plan bent de PABO te gaan doen, opa zal trots op je zijn en wij vinden dat natuurlijk ook leuk. Het wordt een ware onderwijs bijeenkomst op de verjaardagen dan!
Nou nog heel veel plezier en blijven schrijven hoor!
Dikke kus, Patricia

Van Oma en opa alberts

Lieve Annick, wat heb je weer veel beleefd en wat vliegt de tijd voorbij, vooral als het prachtig weer is. Geniet maar veel. Wij doen dat ook hier, maar aprilletje zoet ,geeft ook wel eens een witte hoed, dus kunnen we ook nog wel kou verwachten! Volgende week gaan wij met een busreis naar de Oostzee naar het eiland Rugen. We denken heel veel aan je en tellen mee de dagen af. Kussen van je oma en opa

Henriette en Marcel

Hoi Annick,
Het is vandaag goede vrijdag en dat betekent dat een deel van Nederland vandaag vrij is en sommigen moeten werken. We gaan op naar Pasen en we zijn benieuwd hoe jullie dat in de States vieren. Op school zijn het nog maar een paar weken en dan heb je al de Proms. Geniet van het mooie weer, hier is het weer aan het vriezen.
Dikke kus van ons allemaal,
Carline, Leanne, Henriëtte en Marcel

tante Nel en oom Rikus

Hallo Annick.
Wij hebben zo juist je laatste reisverslagen gelezen. Wat beleef je veel. Prachtig hoor. Het is vandaag zondag, eerste Paasdag. Is het gebruik bij jullie ook eieren te eten met Pasen? Vanmorgen was het hier weer wit vanwege de vorst, en erg koud. Wij wensen je goede dagen toe en hartelijke groeten en een dikke kus van ons.