annick1993.reismee.nl

I heart high school

Even snel een kort verhaaltje over school.

Vandaag heb ik mij ingeschreven op school, toen ik er was wist niemand van mij af en werd van het kastje naar de muur gestuurd, uiteindelijk kwam er iemand die wel van mij af wist.

Uiteindelijk zijn we er 4 uur geweest heb eerst een kort praatje gehad met de principal, enmoesten we weer wachten. Uiteindelijk moest ik met een counseler praten en mijn vakken op orde maken. Ik heb gekozen voor de klassen spaans, duits, koken, theater, engels, amerikaanse geschiedenis en gym.

Daarna wilde we een kluisje huren, maar dat kon weer niet omdat ik een junior wordt en die dag was alleen voor seniors. Dus moet ik morgen weer terug voor een kluisje en voor een foto want die waren er alleen tussen 8 en 12.

Dus morgne ga ik weer naar school.

Liefs Annick

Gerda en Martien

Hoi Annick,
Nou, ze hebben je wel op de proef gesteld de eerste dag. En dan ook nog voor duits kiezen (heb je de smaak te pakken gekregen?), dan ben je toch een echte doorzetter en een kanjer.
Vandaag zal het vast een stuk makkelijker gaan op school, je weet ondertussen behoorlijk de weg.
We zijn benieuwd naar de volgende verhalen!
Groetjes.

angelique en michael

Hoi Annick, allereerst Lang zal ze leven, lang zal ze leven.....gefeliciteerd met je verjaardag (nog). Is afhankelijk wanneer je dit bericht leest!
Wat een gedoe op de allereerste kennismaking met je nieuwe school. Kennelijk is dit niet anders dan elders op de wereld. Leuke vakken heb je gekozen vooral theater lijkt ons wel wat voor je. Een fijne verjaardag in ieder geval en tot horens.

Sanne

Heer moppie!
Het klinkt allemaal super leuk, je hebt leuke vakken uitgekozen!
Hoe vergaat het Engels je?
Nog heeel veel plezier!
Xxxxxxxx
P.s. Naar welk email adressen kan ik mailen hockeyster of die nieuwe?

Leanne

Heee annick! Het klinkt echt super leuk! Je hebt inderdaad ook leuke vakken gekozen, ook grappig dat ze daar duits hebben! Wanneer begin je met school? Heeeel veel plezier!!

Xxx

papa mama en leanne

Lieve Annick, wat fijn om te horen dat nu bijna alles rond is. Je hebt leuke vakken gekozen en van duits hebben we hoge verwachtingen!! Heb je al gehoord in welk jaar je start? is junior hetzelfde als de 11e klas? We hebben via de mail nog even contact en morgen bellen we je voor je verjaardag. Kus uit Frankrijk

Huub & Monique

Lang zal je leven in de gloria!! Lieve Annick, heel hartelijk gefeliciteerd met je bijzondere verjaardag. 18 worden in de VS; stoer hoor. Wij verheugen ons nu al op jouw kookkunsten. Groet, Huub, Monique, Tobias en Jurriaan. Lisanne en Marjolein maken op dit moment een trip door de jungle in India(spannend he?). Zij hebben denk ik vanavond pas weer internet. Ik weet zeker dat ik je ook namens hen mag feliciteren, bij deze dus...

tante Nel en oom Rikus

Gefeliciteerd met je verjaardag.(al 18 jaar he).
Al ben je niet thuis, we denken er wel aan.
Wen je al een beetje in Amerika?
Wij lezen je belevenissen op je reis verslag.
Groeten van ons uit Coevorden.

winy, bauke

Hallo annick,

Ik heb je verslagen via google gevonden, leuk!
Als ik op je moeder moet wachten kan het nog wel even duren. Haha!
Het klinkt leuk, volgens mij hebt je daar wel goed.
Ook nog gefeliciteerd met je 18e verjaardag!
We gaan zeker nog meer van je lezen.
Annick heel veel plezier en succes met alles!

Bauke, Winy

Emmen