annick1993.reismee.nl

Eerste week school!

Hee allemaal!

Even weer een berichtje!

Er is deze week niet heel veel gebeurt, maar heb wel een aantal vrienden erbij gekregen. Mijn vakken zijn heel makkelijk tot nu toe, en ik hoef niet heel veel ervoor te doen!

Helaas had ik deze week een test de topografie vande wereld, de mevrouw die het opgegeven had vertelde ons de dag zelf dat het dus dat ze het hadden besproken en dat we de topografie van Amerika moesten kennen. Nou als amerikaan weet je natuurlijk alles, maar als nederland weet je de staten waar je het meest over hoort, en waar je woont!

Van de 50 staten heb ik er ongeveer 19/20 zeker goed, naja dan moet ik die punten maar inhalen!

Gister was de eerste homegame American football, tot donderdag had ik nog geen plannen, maar dat veranderde snel. Samen met Dhillan de uitwisselings student van Australie en Crystal bne ik naar de game gegaan. 'S avonds gingen we logeren bij Crystal thuis, wat erg gezellig was.

Vandaag zijn we naar de mall geweest waar we voor de Homecomming(een feest op school) een jurk hebben gevonden!

Vanavond heb ik met Dhillan en haar hostfamily gegeten bij een steakhouse wat erg leuk was.

Deze week heb ik audities voor het toneelstuk van de winter. Het is een comedy van Shakespeare en ik ben zeer benieuwd!

foto's laad ik niet op maar hier is de site waar je mijn foto's kan zien!

Zo dit is het weer voor deze week! Het spijt me van mijn vreselijke nederlands, maar ik probeer mijn best te doen om gewoon te typen!

Liefs Annick

Huub & Monique

Ha Annick,

Leuk om zo mee te mee te leven. Hoe was de American Football match? Gezellig dat je een logeerafspraak had. Mooi dat ze je niet zo afmatten op school. Blijft dat het hele jaar zo? Hier in Hillegom is iedereen ook weer begonnen. Veel succes met alles. Wij kijken uit naar je volgende verhaal. Lieve groet, Monique