annick1993.reismee.nl

The secret life of an American teenager

Hee allemaal,

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn blogs! Van thuis hoor ik steeds dat iedereen vraagt hoe het met me gaat!
Dus zal ik het jullie maar vertellen! Het gaat hier goed! Af en toe heb ik zo mijn dagen van heimwee, maar gelukkig heb ik een paar vrienden die weten hoe het is om een tijd van huis weg te zijn! Dhillan de exchange student van Australie, meestal zitten we tegelijk in een dip en Cody, hij was drie maanden van huis weg in Duitsland(hij is nu nederlands aan het leren voor mij)!

Ik weet dat veel van jullie met mij willen skypen of even op msn of wat dan ook! Helaas is dat door de tijds verschillen best lastig! Als jullie uitschool komen ga ik naar school en als ik uitschool kom dat is meestal rond 5 uur(door theater na school) slapen jullie al!

In de weekenden ben ik wel beschikbaar, maar ik moet het ook wel tot een beperking houden, dus als ik niet wil skypen betekent het niet dat ik er geen zin in heb, maar waarschijnlijk heb ik geen tijd, last van heimwee of is het gewoon niet goed dat ik zoveel skyp! Natuurlijk ben ik wel bereikbaar op mijn blog, ik reageer alleen niet terug! Als jullie vragen hebben kunnen jullie mij altijd mailen(vraag bij mijn familie voor de mail).

Nu ben ik zaterdag alweer 6 weken in Arnold en 6 weken en 3 dagen in Amerika! De tijd gaat best wel snel!

Ik zal jullie nu even wat over de afgelopen 2 weken vertellen!

Ik was geeindigt met laborday, die dag ben ik naar de film gegaan ik heb de film Fright Night gekeken, een horor movie niet echt iets voor mij! Daarna was het alweer 9 uur toen ik thuis kwam en ben ik gaan slapen!

De dinsdag was ik een brak chagerijn, maar dat soort dagen moeten er ook zijn! Ik ben ook vroeg naar bed gegaan die dag want anders was ik nu nog niet te genieten!

Woensdag was de eerste theater rehearshal, we gingen wat opwarmingen doen en daarna het script lezen! Ik heb wel 10 keer iets moeten zeggen! Beter iets dan niets denk ik dan maar! En een groot stuk tekst onthouden is toch niets voor mij! Liever lui dan iets doen!

Donderdag begonnen we met het kijken van de film van 9/11, het was de film over de 2 franse jongens die mee liepen met de brandweer van New York! Gelukkig had ik die film niet al 5 keer gezien en was dit niet de 6e keer! Het blijf toch wel indrukwekkend elke keer en de klas die normaal zo druk is was de hele tijd stil! Sommige verdrietig want kinderen van mijn school kennen mensen die daar zijn bijomgekomen!

Vrijdag had ik mijn 1e gym proefwerk, jaja over softball, natuurlijk had ik heeeel goed opgelet de dag ervoor toen ze alle regels ging uitleggen! Maar gelukkig waren er paar reddende engels in mijn klas waarmee ik de toets maakte! We mochten gewoon overlegggen! En dan is een nederlands meisje zijn wel heel erg leuk/handig!

Die vrijdag was ook de 2e thuis football game en als je niet naar football gaat ben je een sul! Dus wij daar weer heen! Heel slim zonder jas, terwijl het die dag regende! We moesten tegen lindberg/limburg spelen! En natuurlijk hebben we dik verloren 3/34 en als ik natuurlijk zeg meen ik het ook! De shcool heeft nog geen een keer gewonnen en ik zit nu toch al 4 weken op school!

In het weekend ben ik weer naar de film geweest dit keer niet naar een horror iets van contagion een film over een epidimie die zich verspreid! Het was wel aardig maar omdat het einde heel rara was, vond ik het niet zo'n goed film!
Zondag was ik lekker de hele dag thuis en heb ik geskyped met thuis(Geloof ik of misschien was het zaterdag) Lekker lang gedouched en op de computer gezeten! Niet veel bijzonders dus!

Afgelopen maandag begonnen we dan eindelijk met het inelkaar zetten van de scenes met theater! Ik speel in de eerste scene een bewoonster uit het dorp'(dehoer) en ik speel de voorkant van het schip! Jaa je weet wel een groot schip heeft altijd een beeld voorop en ik speel een zeemeermin!

Dinsdag was 2pac overleden 15 jaar geleden! Dus bij Language arts hielden we een 2pac day die door ging tot woensdag omdat we niet klaar waren! 2pacday hield in kletsen en naar muziek van 2pac luisteren! Daarna was ik de hele dag alleen thuis na schooltijd, dus heb ik mijn huiswerk gemaakt en gesocialized op facebook!

Tjaa woensdag was een bijzondere dag! Het begon al om 3 uur te onweren!
Volg deze stappen:

1.Blaas een ballon op en pak een naald/pen

2. Doe je ogen dicht!
3. Denk alsof het nacht is!

4. Houd de ballon naast je oor en laat hem knappen!

5. Doe dit 5 uur achter elkaar

Zo voelt het dus aan om om 3 uur wakker gemaakt te worden door onweer dat 5 uur lang duurt, waardoor je in slaap valt bij Language Arts hahaha!
Daarom lag ik gister ook al om 8 uur in mijn bed te slapen en dit is niet overdreven!

Vanochtend ging de wekker weer lekker vroeg(lees: kwart voor 6), helaas is mijn mobiel niet helemaal in orden en bleef de wekker ook aan! Met een kabaal van jewelste! Maar met mijn superkrachten heb ik mijn mobiel weten te overmesteren en het geluid uit kunnen zetten!

Ook stond ik vandaag weer op met een erg heimwee gevoel, dit gebeurt zo af en toe zoals ik al zei, maar meestal op school gaat het wel weer weg!

1e uur was gym, we spelen hier allemaal spelletjes die ik in nederland nog nooit heb zien doen! Softball met een honkbalknuppel die heel klein is, softbal maar dan met een voetbal of te wel kickbal! Maar het is wel leuk, ik doe niet zo veel hier maar als ik iets doe dan doe ik het ook gelijk goed!

2e uur was American historie gister moesten we ee nopdracht maken en de footballplayers vroegen me of ik bij hun in de groep wilde, naja daar zeg ik geen nee tegen! Maar helaas was de opdracht een beetje mislukt! Daarom was ik vandaag maar bij een andere groep aangesloten en heb ik goed mee gedaan voor mijn punten!

3e uur is koken, we moeten veel stencils invullen met boeken erbij en we leren nu over de veiligheid inde keuken voor als we gaan koken over 2 weken!

4e uur language arts, we moeten een essay schrijven ik heb het onderwerp gekozen Schools have too teach sex education! Of ik daar voor of tegen ben, nou ik ben voor want deze kinderen op mijn school weten er duidelijk neits over! Lachen als we het erover hebben! Dat doen we in de 1e en 2e klas en deze mensen zijn toch al wat ouder dan dat!

5e uur duits, dat houd in lezen en vertalen wat niet erg lastig is voor mij, maar voor amerikanen wel! Ik praat tijdens de lessen in me zelf heb ik gehoord, maar ik geef de antwoorden door aan iedereen(alle 6)

Daarna hebben we pauze, de laatste week eet ik school lunch, meer omdat er niet heel veel mee te nemen valt naar school wat echt te eten is en niet geplet wordt! Elke dag wel wat anders en altijd groenten en fruit dus ik ben goedbezig hoor!

6e uur theater waar we veel improvisatie dingen doen, de klas lacht vaak om mij dus dat is een goed teken!

7e uur spaans vandaag hadden we een toets over de uitspraak van de letters EITJEEEE! Tot nu toe heb ik bij spaans alles gehaald dus dat gaat goed!

Daarna weer naar de bus terug naar huis!

Dit is een beetje een overzichtje wat er gebeurt in mijn leven! Voor mij is het niet altijd even interessant om wat te schrijven omdat school gewoon school is voormij en voor jullie is dat bijzonder! Dus ik schrijf waarschijnlijk niet elke week meer een blog!

Ohjaa ik moest nog wat zeggen over woendag! We hadden de eerste 3 uur 23 minuten rooster daarna werden we een voor een geroepen eerst de seniors daarna ik(juniors) sophmore's en daarna freshmen! Dit is zeg maar 4e 3e 2e 1e klas of de senior high school! We gingen naar rickman auditorium dat is een groot concert gebouw dat bij de school hoort, waar ik ook oefen voor theater! Daar werden alle 4 studenten opgeroepen, dit houd in dat alle leerlingen die een 4 hadden gescoord op een aantal vakken heel slim zijn! Dit was eigenlijk alleen de leerlingen van vorig jaar dus helaas mocht ik niet mee het podium op!

Ook hebben we veel scholen door Amerika hierin verslagen 1 van de scholen was Farmington high school, waar ik toevallig van weet dat een meisje uit nederland daar naar school gaat! Ook versloegen we SECKMAN dat is de 2e school in Arnold er is best veel strijd tussen die scholen dus er ging een luid gejuich door de zaal heen toen we hoorde dat we die ook hadden verslagen!
Daarna hadden we 4e uur 23 minuten les en de laatste drie uur weer gewoon 50 minuten les! Dus dat was een leuk dagje!

Het weer is heel erg aan het veranderen de ene dag is het snik heet de andere dag weer heel koud, vandaag is het heel koud en zit ik in een dikke trui binnen! Waarschijnlijk is het morgen weer heel mooi weer, maar dat zie ik morgen wel weer!

Ik hoop dat ik jullie een klein beetje meer heb verteld over mijn laatste twee weke, het is een beetje chaotisch dus sorry daarvoor!

Dikke kus uit

The great country of Missouri in the city of Arnold

Carline

Dear American,
Wat heb je weer een leuk verhaal geschreven! Ik heb weer met plezier gelezen :)
Dikke kus van je zus uit het (nu nog) koude Utrecht!

Fred

Nou Annick, dat is een leuk verslag over hoe het op school gaat. De geuren en kleuren kwamen me weer tegemoet.
De volgende keer weer iets over het gastgezin?

Groetjes van Fred

oma Stokkel

hallo Annick
Leuk dat ik je verhaal gelezen heb.
Groetjes van oma Stokkel