annick1993.reismee.nl

Nog een paar weken in het verre amerika

Hee allemaal,

Had ik eindelijk een verhaal getypt druk ik op een knopje HOPPAKEE alles weg!

Maandag was halloween, samen met mijn hostouders,zusje en cody zijn we naar vrienden van mijn hostouders gegaan. Daar waren allemaal kleine kinderen van 5-7 jaar oud. De tuin was versierd met 'enge' dingen. Natuurlijk omdat het mijn eerste keer halloween was moest ik natuurlijk ook gaan trick or treaten(soort van sintmaarten lopen). Eerst gingen de kleine kinderen naar de deur, daarna cody en ik daarachter stond een horde ouders. Dat was wel een beetje beschamend dus besloten we na 5 huizen maar te stoppen.

Die week was niet heel fantastish, we hadden elke dag speech en debate bijeenkomst wat erg leuk is maar wel lang duurt. Woensdag kwam ik thuis en ik kreeg koorts/griep.
Donderdag moest ik naar school toe voor de speech en debate competitie, helaas had ik het na het 2e uur toch opgegeven omdat ik echt niet meer kon. 'S avonds ging ik wel naar de speech en debate wedstrijd. Ik deed gedichten en duet acting. Bij gedichten ben ik 2 keer 5e van de 6 geworden, helaas kwam het doordat ik ziek was en niet meer kon lezen. Bij duet acting zijn Dhillan en ik 2e en 3e geworden wat erg goed is.
Vrijdag en zaterdag ben ik lekker in bed gebleven en zondag voelde ik me alweer goed genoeg om naar de film te gaan. Ik ben naar intime geweest wat een erg spannende en verdrietige film is. Ook heb ik die zondag gezellig met Ruben en Renee geskyped.

Op dinsdag zijn Cassedy, Dhillan en ik naar Jack in de box geweest, we noemen het hier ook wel Crack in de box. Omdat eigenlijk alleen de taco's daar goed zijn. Later kwam ook Tyler waardoor we uiteindelijk 2 uur in Jack in the box hebben gezeten.
Op donderdag hadden we alweer weekend wat erg fijn was, Dhillan kwam slapen en samen hebben we pepernoten gebakken, ze vonden het hier echt super lekker dus nu moet ik dat vaker maken.

Vrijdag zijn Hostdad, zusje Dhillan Cody en ik naar de dierentuin geweest. We kwamen om 4 uur aan op internet hadden we gezien dat het om 5 uur sloot maar op de borden stond overal 7 uur. Dus om half 6 liepen we nog steeds door de dierentuin, komt er opeens een bewaker aan gereden met een golfwagentje. Zegt hij zo de dierentuin is al 30 minuten gesloten haha dat was wel erg dom van ons. Alle mensen waren al weg maar dat zagen wij natuurlijk niet, er was geen licht aan ook niet opgemerkt, en eigenlijk waren alle dieren ook al naar binnen en wij maar afvragen waar alle dieren waren.

Zaterdag ben ik naar mijn eerste ijs hockey wedstrijd geweest samen met Kylie en Dhillan. We ware nvoor het team de blues, als ze 4 of meer zouden scoren zou iedereen in het stadion 3 dagen gratis onbeperkt big mac's eten. Natuurlijk winnen ze met 3-0 dat was wel erg jammer( zeg ik als een echte amerikaan).

Zondag heb ik gezellig met Leanne, Papa en mama geskyped.

Ik doe mee aan de audities van winterguard, dat is ook wel dansen met vlaggen nep wapens. Op maandag waren de eerste audities we leerden hoe we de vlaggen moeten draaien en omhoog gooien. Dinsdag begonnen we met dansen(het is ballet) en ze waren erg onder de indruk ik deed het zo goed dat mijn leraar vroeg hoe lang ik ballet les heb gehad. Dus ik zo uuuuhm geen maar ik heb wel streetdance en stijldansen gedaan. Nu heeft mijn leraar een favoriet gekozen en dat ben ik!Tijdens het dansen moeten we op de grond draaien, nou mijn beide knieen zijn helemaal blauw en niet een klein beetje ook!Vandaag gingen we de dans herhalen dus dat was wel een makkelijk dagje. Helaas deed het toch wel een klein beetje zeer dus mocht ik dat punt overslaan.

Morgen ga ik naar de twilight premiere in de nacht samen met Dhillan en haar familie, maar eerst hebben we weer een speech en debate wedstrijd.

Het wordt hier steeds kouder dus ik hoo pdat we binnekort snowdays hebben(vrije dagen)

Volgende week is het thanksgiving volgens mij gaat dat heel leuk worden.

Ik ben nu al iets langer dan 3 maanden in Amerka, wat beteked dat ik nog 7 maanden heb. Ik vind het hier super al mis ik iedereen in Nederland wel heel erg. Af en toe heb ik zo mn heimwee dagen maar niet zo veel meer als eerst!

Dat was het weer voor de afgelopen weken!

Lies vanuit het koude Amerika

Henriette en Marcel

Hoi Annick, je hebt weer een gezellig verhaal geschreven. We hadden natuurlijk al veel gehoord, maar iedereen die dit leest proeft de sfeer en gezelligheid. Ook hier is het nu kouder aan het worden. We skypen zondag weer even, opa en de oma's willen je dan natuurlijk ook weer eens zien en spreken.
Dikke kus uit Bennebroek!

huub en monique

Ha Annick,
Wat een gezelligheid! Je hebt het zo te lezen goed naar je zin. Wat fijn dat al je talenten aan bod komen dit jaar. Zelfs jouw geschiedenis bij de majorettes in Bennebroek komt van pas. Fijn dat je je winterjas hebt meegenomen. Geniet maar van alle ervaringen. Veel lieve groeten uit Hillegom!

Marjolein

Hee annick!

Het klinkt echt super leuk allemaal! Ik moet toegeven dat ik best wel een beetje jaloers op je ben, hahah! En wat gaat de tijd mega snel zeg!! Echt raar dat je daar al drie maanden bent! Maar wel heel leuk om te lezen hoe je je plek daar helemaal gevonden hebt!

Heel veel liefs, Marjolein

Oma en opa Alberts

We genieten telkens van je verslag.Je maakt wel wat mee. Gelukkig ben je niet ziek meer en kun je actief de lessen volgen.Volgende week wordt het weer een drukke week in verband met mijn verjaardag. Maar eerst vieren we de verjaardag van je pappa. We denken heel veel aan je en missen je natuurlijk!! Lieve groeten en dikke kussen van oma en opa Alberts

Chiel, Pauline, Sjoerd, Franka

Hé Annick,
Zo te horen verveel je je niet. Leuk hè, om al die dingen mee te maken die in Amerika zo anders gaan dan bij ons. Neem nou speech and debate, vind je het leuk? En wat moet je dan doen? Vond je haloween ook leuk?
De griepjes slaan hier ook toe, gelukkig ben jij er weer aardig overheen. Hier alles oké. Sjoerd en Franka druk met tentamens en afstudeeropdracht, Chiel natuurlijk met verbouwen en tja, met kleuters en Sinterklaas is het ook gezellig druk. Maar we hebben toch ook tijd gehad om even bij je ouders te eten.
Groetjes van ons allemaal!

Marcel

Olla Annick,
Hiur un berucht van ju vadur ut Sweden. Ikku hatte diene geschicht gutte gelesen und uk finde es tul. Ut is hur kalt in Uppsala ean ut friere dut ut krukt. Vandug habu wu smölllebröd gegetu. Ut is hiur in Uppsala niet su errug mö, maer ut is nur iene tag und dan fliegu uk trug nach huse. Mörge biene uk wieder trug laet up den avund, dus wieder wenig slaep. Die kurse isse gutte zu völgen. Uk lerne errug gutte und schnellu Zweeds.
Vielu grutte ut das hüge norde, namend die Pipi Langstrumpf

winy, bauke en elllen

Hallo Annick,

Wat doe je het goed! Ik spiek regelmatig even of er een nieuw verhaal op jouw site staat.Gezellig om te lezen.Je maakt veel mee, wat een ervaring.
We wensen je alle goeds en een hele fijne december maand alvast.
Lieve Groetjes uit Emmen.

Bauke,Winy en Ellen

Lieve Annick

Hoe wel je ver van ons vandaan bent willen wij je toch prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen. Je drinkt er maar een borreltje op,( 1 of 2).niet te veel.
Liefs van tante Nel en oom Rikus.