lalalalalalalala
Hee allemaal,
De laatste keer dat ik wat schreef was het 2 januari en er is de afgelopen 2 weken veel gebeurt.
Eerst even een link hoe geweldig mijn school wel niet is!
Op 3 januari moesten we weer naar school, en wat was ik moe van oud en nieuw, meer omdat ik tot 4 uur 's nachts wakker was gebleven. Die week was het een normale school week, we begonnen weer met de vakken al had ik wel een ander rooster.
Op de vrijdag gingen we naar een toneelvoorstelling van de arnold comunity theatre troup. Dat is de acteer groep hier in arnold. Al had ik last van de vermoeidheid ik heb het overleefd.
Op zondag gingen we naar het park omfoto's te maken met Dhillan, Tyler, Brenda en Cody, foto's komen later op de site..
Op zondag hadden we ookeen surprise party voor Dhillan georganiseerd, daar hebben we lekker gehuild maar ook heel gezellig spelletjes gespeeld: bierpong met ice tea. DUS NEDERLANDERS DIT WORDT EEN LEUK SPEL OM GOED DRONKEN TE WORDEN WAT WE GAAN SPELEN ALS IK TERUG KOM!!!!!
Op maandag had ik auditie gedaan voor het koor, en ben ik in het Advanced Women's Choir geplaatst. Dat is het hoogste vrouwen koor van de school. Die dag heb ik meteen mijn rooster veranderd, waar ik heel blij mee was want ik had een stalker in mijn gym klas...
Die jongen vind mij al een tijdje leuk en toen kwam ik bij hem in de klas.... Heel aardige jongen, maar hij ging allemaal rare vragen over mij stellen aan mijn hostbroer cody, vanaf nu praat ik ook niet meer met hem, ook al heb ik hem gelukkig niet meer gezien.
Mijn rooster is nuL
1e uur theater
2e uur Koor
3e uur Engels
4e uur Personal finance(omdat ik mijn economie/wiskunde op moet houden)
5e uur Duits
6e uur Amerikaanse Geschiedenis
7e uur Spaans
Ook had ik afgelopen week mijn eerste snowday van mn leven. Niet heel bijzonder, er werd gebeld naar je huis dat je vrij had. Gelukkig had ik mijn wekker goed gezet en keek ik uit het raam en kon ik weer terug om te gaan slapen. De volgende morgen hoefde ik niet wakker te woorden want er lag nogsteeds sneeuw, naja niet heel veel zoals je al in de foto's kon zien.
Die vrijdag had ik een goodbye party voor Dhillan, dat was heel gezellig. Ik bleef die nacht ook bij haar slapen omdat het de laatste nacht van haar in Amerika was. Die dag gingen we ergens eten en moesten we haar weg brengen. Nou dat was wel eventjes lastig, ook omdat ik last van heimwee kreeg omdat zij wel naar huis kon en ik niet. Die avond heb ik de hele avond gehuild, maar met was nederlandse thee kwam ik er wel overheen.
Op maandag hadden we vrij voor Martin Luther King Junior day, wat niet heel speciaal was maar gewoon een reden om vrij te krijgen.
Op dinsdag moesten we weer naar school toe en kregen we te horen dat we woensdag zing auditie voor de musical hadden.... Ik had geen idee wat ik moest zingen. Woensdag 5 minuten voor dat de auditie begon vond ik een liedje dat ik de hele dag al aan het zingen.
Beth.. ken ik van glee
Beth I hear you calling,
But I can't come home right now
Me and the boys are playing
But we just can't find the sound
Just a few more hours
And I'll be right home to you
I think I hear them calling
Oh Beth what can I do??
De volgende dag ik koor zei de lerares wat over me en ze was erg onder de indruk, dus nu hopen dat maandag mijn acteer auditie goed gaat en hopen op en rol.
Vandaag ben ik naar de kapper geweest en er is gewoon 10.2 centimeter afgeknipt, dus het is lekker kort(foto komt later)
En heee, ik kom al over iets meer dan 4 maanden naar huis(ja ik ben aan het aftellen, ik heb zin om lekker kaas, frikandellen en al het nederlandse eten te eten, al vind ik het wel jammer dat ik weg moet)
Dikke kus vanuit het ijs en ijs en ijs koude Amerikaaaaaaa
Annick
ps. titels bedenken is echt lastig!
Groetjes van oma en oma Alberts, we houden van je en denken veel aan jou. Geniet maar van de tijd, die je daar doorbrengt en we hopen dat je spoedig weer thuis mag komen. Daar kijken we naar uit. Dikke kussen van je oma en opa Alberts.
Hoi Annick,
Nou je hebt wel weer onwijs veel meegemaakt; je leert Amerika wel op alle manieren kennen. We vinden het allemaal reuze knap van je en denken dat het heel gaaf is om zoveel mee te maken.
Wat krijgen jullie daar snel vrij voor sneeuw; is dat omdat de wegen dan niet toegankelijk zijn? Vind je niet erg natuurlijk! En wat gaat de tijd snel, nog maar 4 maanden....al een idee wat je gaat doen als je terug bent? Nog heel veel plezier en een dikke kus van ons allen!
Liefs, Patricia.
Jaaaaaa dan kunnen we eindelijk weer eens samen frikandellen eten!! Haha
Wil je een frikandel met of zonder ketchup en/of uitjes of alleen mayo?
Koes
H&M
Broodje frikandel met mayo graag!