Winterguard
Hee allemaal,
Zoals jullie weten doe ik hier aan dansen, hier zijn foto's van het dansen, een filmpje en lang verhaal komt later!!
Liefs Annick
Ha Annick, Zo hebben we een goed beeld van het dansen! We kijken ook uit naar het filmpje en je nieuwe verhaal. Dikke kus M en H.
Hee Annick, wat een prachtige foto's. Jammer dat we niet even life hebben kunnen meegenieten.
Hier is er een einde aan de winter gekomen. Hoe is dat bij jou? We hopen dat je nog een paar leuke maanden hebt en we kijken uit naar je volgende verhaal. Lieve groet uit Hillegom
Wat hebben we genoten van de mooie foto,s. Jullie hebben vast heel veel plezier gehad. We zijn benieuwd naar je verhaal over alles wat je doet en meemaakt. We kijken uit naar je terugkomst straks in juni. Lieve groeten en dikke kussen van oma en opa
Hoi Annick, wat een leuke foto's. Was het moeilijk om zo serieus te blijven kijken? Nog een paar leuke maanden in Amerika, en hopelijk stuur je weer snel een nieuw verhaal. Groetjes en een knuffel van ons.
Ziet er leuk uit joh! Ben benieuwd naar je verhalen, dus snel skypen! :D lutsufluv