annick1993.reismee.nl

Een nederlandse Amerikaan die zie je al van verre staan X2

Lieve Allemaal,

Hier is dan eindelijk weer een verhaaltje!
Als eerste wil ik even zeggen dat ik het heeeeel leuk vind dat jullie nog steeds mijn verhaaltjes lezen. Ook papa en mama zeggen de hele tijd Oh die vroeg naar je en die zei wat een leuk verhaal heb je geschreven! Maar let wel op je d's en t's want ook daar letten mensen op! Nou mama en papa hier komt het dan hoor: is gebeurD en het gebeurT! Ook vind ik het heel leuk alle reacties, ik kan natuurlijk niet alles bijhouden en op alles antwoorden maar hier is het dan even een paar antwoorden:

Hoe is het: Goed, ben net weer beter al heb ik wel elke dag een pijn maar dat is niet serieus!

Weet je al wat je volgend jaar gaat doen: Ja, waarschijnlijk de PABO, het was mn eerste keus en dit wil ik eigenlijk al sinds groep 3/4 ofzo en ik heb vaak geswitched van opleidingen maar ik denk toch dat, dit mijn definitieve keus gaat worden! (Nu zal je wel denken, ach haar moeder en opa achterna het zit toch in de familie, tjaa misschien wel: born to lead and toteach)

Wanneeer kom je nou naar huis: uhm begin Juni dus: BEWARE OR BESCUARE!!
Heb je veel heimwee: ik heb zo mijn dagen, en ja ik mis iedereen van thuis.

Hoe gaat het met de huisdieren: Mijn honden zijn mijn beste vrienden(nee grapje) maar ik leef met ze ik geef ze eten laat ze in de achter tuin naar de wc, ik loop met ze af en toe. Ik aai ze ik vecht met ze dus dat zit wel goed. Maar niet dat als ik thuis kom ook honden wil hoor, nee ik kan voor een jaartje met honden maar daarna vind ik het wel best! De kat........... die haat ik, de kat valt me aan als ik naar beneden loopt, probeert in mn kamer te sluipen als ik eruit kom, en probeert mn voeten te bijten! Voor de rest gaat alles goed met de dieren.

De laatste keer was dat ik auditie had gedaan voor de musical! En ook ik heb een rol gekregen als Marcy Parks in the 25th annual putnam county spelling bee. Ik heb 2 solo's en moet in sommige liedjes een stukje alleen zingen! Ook mag ik tegen Jezus praten wat echt fantastisch gaat worden want het is een Jezus die niet echt goed advies geeft! Vanaf die dag was ik ben ik dan nu ook elke dag bezig met de musical, ik zit in alle scene's op 2 na dus moet ik elke dag aanwezig zijn.

Dus op maandagen en woensdagen zit ik van 7.20 tot 5.30 op school en heb ik een uur om me klaar te maken voor dansen tot 9 uur. Tot nu toe gaat het aardig goed, maar aan het einde van de week ben ik echt helemaal gesloopt.

Ook heb ik mijn eerste twee danswedstrijden gehad, de eerste wedstrijd werden we op goud gerankt, wat betekende dat we een klasse hoger mochten en dan echt competitie hadden. We waren er heel blij mee en de foto's zien er best goed uit!
De tweede wedstrijd zijn we laatste geplaatst, wat niet als een verassing kwam want dit was onze 2e wedstrijd en het is voor het eerst dat onze school echt mee doet aan een danswedstrijd.
Tijdens de danswedstrijd ben ik er ook achter gekomen dat we blijkbaar een hele beroemde coach hebben in onze regio, hij is de coach ook van Washington University en die zijn me toch goed. Dus ik heb volle vertrouwen in hem dat hij ons naar de top gaat brengen(hoop ik dan).

Ook heb ik mijn eerste personal finance toets gehad, ik had eerst er een 5.2 voor maar gelukkig mochten we hem over doen en had ik een dikke 10!!!!!! Het hoogste cijfer van de klas en voor de mensen die weten dat ik en economie niet samen gaan is het echt een taart waard.

Ook hadden we afgelopen week een sneeuwdag, op maandag waren we al om 11.20 uit omdat er veel sneeuw verwacht werd, uit eindelijk kwam dat pas om 5 uur. De school was al gecanceld voor de volgende dag, maar toen ik wakker werd was al het sneeuw al weg. Dus vrij voor niets.

Aankomende maandag hebben we ook vrij vanwege Presidents day, dus lekker lang weekend, al moet ik maandag wel dansen!

Ook wil ik even hooi zeggen tegen Oma S, dank u wel voor het lieve kaartje en geef een dikke zoen aan opa van mij!

Al tijd als er een kaartje binnen komt moet ik toch wel even een traantje weg pinken, maar na 5 minuten ben ik weer helemaal vrolijk en dan denk ik over een paar maanden zit ik weer in Nederland en gaat het echte leven weer beginnen dus nu nog even genieten.

Mijn vrienden zeggen hier in amerika dat mijn accent weg is en dat ik een echte amerikaan wordt, nou dat vind ik leuk om te horen!

Ik denk dat ik alles wel gezegd heb over de afgelopen weken! Ik denk dat er niet heel veel bijzonders is gebeurd!

Het is nu 11 uur en tijd op te gaan slapen, ik wens jullie nog een fijne dag en tot over 108 dagen, je mag nu zelf uitrekenen welke datum dat is prijs: kom maar naar schiphol toe op die dag dan zul je 'het' krijgen. (Dit is een wedstrijd voor de genen die het niet begrepen)

Liefs vanuit het verre Amerika, van een bijna echt Amerikaan

Chiel en Pauline

Hey Annick,

Het is juist zo leuk om de gewone dingen van jouw Amerikaanse leventje te lezen. Wat doe je veel leuke dingen, wat je zegt: geniet er maar van, je gaat het straks zeker missen (wij spreken uit ervaring.....). Groetjes van ons allemaal, Chiel en Pauline

Oma en Opa Alberts

Lieve Hollandse Amerikaan, lieve Annick, opnieuw een prachtig verhaal over alles wat je meemaakt. Wij genieten ervan en prijzen ons gelukkig met je definitieve schoolkeuze.We hebben het erg gezellig gehad bij Cisca.We vierden de verjaardagen van C, M en M eerst op 4 febr. en vandaag deden we het nog eens over. Ook hebben we de verjaardag van Jelmer uitbundig gevierd, want die werd ook 21 jaar. Lieve schat, nog 106 dagen, dan hopen we erbij te zijn om je te begroeten. Een dikke zoen van je oma enopa!!!!

Henriette en Marcel

He Nederlandse Amerikaan, we hebben gisteravond weer kunnen zien dat het goed met je gaat. Het was ook leuk om de 4 meisjes te horen zingen; schattig hoor. Je had ook weer een gezellig verhaal geschreven. Als we horen dat je de komende maanden weer een hoop leuke dingen gaat doen, dan moet de tijd wel voorbij vliegen. Dansen, zingen, the Proms, een paar dagen Tennessee, en ga zo maar door. Vergeet vooral niet veel foto's te maken. Nu is het al bijna gewoon dat je in Amerika bent, maar volgend jaar om deze tijd dan kan je zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog om te zien hoe het ook al weer was.
Dikke kus uit Bennebroek!

Huub & Monique

Hee Annick,
Een beetje laat, onze reactie, maar dat komt omdat wij een paar dagen naar Duitsland waren om voorjaarsvakantie te houden. Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat. Al je talenten komen in dat verre Amerika wel goed tot hun recht. Mooi is dat!!! Ik heb Boris verteld dat je inmiddels een echte hondenvriendin bent.. Hij verheugt zich op je komst (haha) Liefs uit Hillegom

Oma en Opa Alberts

We hebben je verslag gelezen bij Tante Nel en Oom Rikus en vinden dat je erg veel beleefd hebt. We zijn bang voor die tornado,s en zagen op de t.v verwoestende beelden.Gelukkig ben je goed voorbereid om in de kelder bescherming te zoeken. Nog een paar maandjes volhouden en veel succes met je studie. Dikke kussen van ons allemaal uit Coevorden. Tante Hillie viert morgen haar 90 ste verjaardag, dus is er groot feest.!!!

Mike + Angelique

Hoi Annick,
Wat gaat de tijd snel. Nog maar een paar maandjes en dan heb je het avontuur Amerika als student achter de rug. Leuk om te horen dat de lessen ook zo goed gaan, dat je goede cijfers haalt en dat je daarnaast zoveel kunt doen.
Amerika is een land van tegenstellingen. Bij het mooie weer horen ook tornado's. Lijkt ons niet leuk om mee te maken, maar ja je kunt daar niets tegen doen.
We moeten wel lachen dat je zo goed om kan gaan met de hond. Misschien kun je je vader en moeder op dit gebied nog wat leren. (of toch onbegonnen werk?)
Goed om te horen dat je de kaart van oma hebt ontvangen. (hopelijk is onze kaart ook aangekomen)
Het was een probeersel. (bedankt Chiel en Pauline want door de foto van hun pakket hebben we dit kunnen realiseren) Groeten vanuit een nu weer warm voor de tijd van het jaar Nederland,
Michael en Angelique